HTML

Zsivány, a Vizsla

Élet egy rövid szőrű magyar vizslával, Pitypang Zsigra "Zsivánnyal". Zsivány 2009. január 30-án született és március 31 óta van nálunk.

További képek

További képek Zsiványról a Picasán

Linkblog

2009.05.30. 11:18 Nevem van. Vanek

Vizsla Túra

Címkék: autó kirándulás vizslatúra

Múlt vasárnap ott voltunk a 22. Vizsla Túrán, amin közel 100 vizsla vett részt. Zsivány volt a legfiatalabb a túrán részt vevők közül, így kapott egy ajándékcsomagot is (Royal Canin táp és labda, valamint egy nagy itató tál), ráadásul egy interjút is készítettek velünk a helyi televízió számára.

A túra körülbelül 7 km-es volt, de a kutyák legalább 20 km-t rohangáltak. Zsivány a táv körülbelül egyharmadán póráz nélkül volt, a maradék távon muszáj volt a póráz, mert túlságosan megzavarta a sok kutya egy helyen. Eddig 10-15 kutyánál többet együtt nem látott, akkor meg volt vagy 40. Kicsit lemaradtunk, ott már csak 4-5 kutya volt, akkor szépen szót fogadott.

Sajnos a túra nem volt felhőtlen, az egyik három éves vizsla a túra során meghalt. Állítólag szívrohama volt.

Zsivány annyira elfáradt az úton, hogy aznap már nem is nagyon akart sétállni, csak a dolgát végezni mentünk le, aztán már szaladt is vissza a kapuhoz.

A következő Vizsla Túra június 21-én Tatán lesz, természetesen ott a helyünk.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr481152902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tarkakutya 2009.11.17. 11:43:17

És hogy van a kis Zsivány?

Nevem van. Vanek 2009.11.17. 13:45:07

Köszönjük, remekül :) Csak én valahogy mindig elfelejtek blogolni... Most már egész nagyfiú. Ha lesz egy kicsit több időm, ígérem, beszámolok az elmúlt hónapokról
süti beállítások módosítása