HTML

Zsivány, a Vizsla

Élet egy rövid szőrű magyar vizslával, Pitypang Zsigra "Zsivánnyal". Zsivány 2009. január 30-án született és március 31 óta van nálunk.

További képek

További képek Zsiványról a Picasán

Linkblog

2009.04.17. 15:45 Nevem van. Vanek

Rosszcsont

Címkék: esés ágy


Régen jelentkeztem. Mivel Zsiványt még nem lehet kivinni az utcára, viszonylag egyhangúan telnek a napok.

Jövő hét elején kapja meg a következő, harmadik oltását. Úgy számoltuk, hogy körülbelül május közepén lehet majd kivinni Zsiványt a szabadba.

Persze már nagyon várjuk, hogy végre mehessünk sétállni. Ő is egyre energikusabb, bár ma nem nagyon volt kedve játszani, inkább csak aludt.

Felfedezte, hogy ha nekifutásból próbálkozik, fel tud ugrani az ágyra, amit mellesleg nem engedünk neki. Azonban nem mindig sikerül neki, tegnap például csúnyán neki szaladt az ágy szélének. Fel is nyüsszentett, és húzta a lábát. Szerencsére pár perc múlva már nem fájlalta, így nem lett belőle komolyabb gond.

Volt egy másik hasonló esete is. Amikor felugrott az ágyra, rászóltam. Le is ugrott. Igen ám, de nem úgy sikerült, ahogy számította, így szegénykém a pofáján landolt. Egy kis nyüszítéssel nyugtázta a saját balgaságát. Ebből sem lett komolyabb baja, de azóta nem is próbálkozik felugrálni, csak a mancsát teszi fel.

Hihetetlen, hogy mekkorát nőtt. Már majd' kétszer akkora, mint amikor elhoztuk, pedig csak holnap lesz 11 hetes. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr971071032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cyan 2009.04.24. 21:01:49

Szia Ene! Gratula a kutyushoz, lesz vele gond bőven, nagyon mozgásigényes. Viszont aranyos :)))

(khmm, ha nem ismernél meg, nos, lorgi vagyok :D)
süti beállítások módosítása